Tietosuojaseloste

MIHIN TIETOSUOJASELOSTETTA TARVITAAN?

Reballs puolustaa yksityisyyttäsi. Pyrimme siksi suojaamaan henkilötietojasi mahdollisimman hyvin sekä noudattamaan henkilötietojen suojaamista koskevia voimassa olevia lakeja ja säädöksiä. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, miten Reballs käsittelee henkilötietojasi. Se auttaa sinua ymmärtämään muun muassa, millaisia tietoja Reballs.fi kerää ja miten se käyttää niitä.

Tämä tietosuojaseloste on suunnattu Minun Reballs.fi -asiakasohjelmamme jäsenille. Tietosuojaselosteen lisäksi voimassa ovat Minun Reballs.fi -asiakasohjelman yleiset säännöt.

KUKA ON VASTUUSSA HENKILÖTIEDOISTASI?

Reballs.fi, https://www.reballs.fi, on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä ja tässä asiakirjassa myös niihin viitataan jäljempänä nimillä ”Reballs” ja ”me”.

Reballs toteuttaa ja omistaa kaikki liiketoimintaan liittyvät toimenpiteet asiaan kuuluvine henkilötietoineen ja tietokantoineen (jäljempänä ”tieto”) keskitetysti yhteisen IT-infrastruktuurin kautta. Koska Reballs on siten vastuussa henkilötietojesi käsittelystä, otamme vastuun siitä, että henkilötietojasi käsitellään asianmukaisesti ja turvallisesti sekä voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

HENKILÖTIETOSI, JOITA KÄSITTELEMME

Henkilötiedot, jotka olet antanut meille
Keräämme ja säilytämme sinusta tietoja, jotka olet itse antanut meille. Keräämämme ja säilyttämämme tiedot ovat nimi, postiosoite ja mahdollinen toimitusosoite, henkilötunnus, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero. Keräämme tietoja myös ostoistasi ja ostamistasi tuotteista, niiden hinnoista, ostopäivämääristä ja ostomyymälöistä sekä mahdollisista palautuksista. Jos osallistut tapahtumaan tai otat yhteyttä asiakaspalveluumme, keräämme myös niihin liittyviä henkilötietojasi. Meidän on kerättävä edellä mainitut tiedot, jotta voisimme täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana.

Henkilötiedot, jotka olemme keränneet sinulta
Keräämme henkilötietojasi, kun teet ostoksia Reballs.fi:ssa, käyt Reballs.fi-sivustolla tai olet muulla tavoin kanssamme vuorovaikutuksessa. Reballs käsittelee tietoja tuotteista, joita olet ostanut, napsauttanut tai siirtänyt ostoskoriisi. Käsittelemme tietoja koskien ostohistoriaasi, ostotottumuksiasi ja mieltymyksiäsi asiakkaana. Käsittelemme myös kieliasetuksiisi ja maantieteelliseen sijaintiisi liittyviä tietoja sekä muita tietoja, joita saamme Reballs.fi-sivustolla vieraillessasi.

Henkilötiedot, jotka olemme keränneet kolmansilta osapuolilta
Koska Reballs ei ole hallussaan täydellisiä henkilötunnuksia, varmistamme henkilöllisyytesi hankkimalla henkilötunnuksesi ulkopuoliselta palveluntarjoajalta. Jotta Reballs voisi ylläpitää asiakassuhteitaan ja -rekistereitään kiitettävästi, hankimme säännöllisesti osoitetietoja valtion osoiterekisteristä, joka on yleisesti käytettävissä oleva tietolähde.

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Henkilöllisyytesi vahvistaminen ja osoitetietojesi päivittäminen
  • Ikäsi varmistaminen verkkokaupassa asiointia ja/tai Minun Reballs.fi -jäsenyyttä varten
  • Minun Reballs.fi -asiakastilisi hallinnointi
  • Tietojen antaminen sinulle ja ostojen käsittely Reballs.fi-sivustolla koskien esim. tilausvahvistuksia, toimitustietoja, toimitusta ja takuuta
  • Reballs.fi-sivustolla tai myymälässä tekemäsi tilauksen toimitus antamaasi osoitteeseen
  • Osamaksulla tai luotolla sekä Reballs.fi-sivustolla tekemiesi ostosten yhteydessä tietosi lähetetään luottolaitokselle ja yhteistyökumppaneille maksun suorittamista varten Reballs.fi-sivulla
  • Uutiskirjeiden ja muun markkinoinnin lähettäminen sinulle
  • Ostotietojesi kerääminen ja analysointi yleisiä ja kohdistettuja tarjouksia ja markkinointia varten
  • Viestinnän, palvelun, tuotteiden ja toimintojen kehittäminen
  • Bonusten ja muiden henkilökohtaiseen jäsenyyteesi liittyvien etujen tarjoaminen
  • Reballs.fi-sivuston mukauttaminen käyttäytymisesi ja mieltymystesi mukaan
  • Kysymyksiisi vastaaminen
  • Tapahtumiin kutsuminen
  • Asiakastutkimukset
  • Käsittelemme henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten täyttääksemme lailliset velvoitteemme: Reballs käsittelee ostotietojasi voidakseen noudattaa esimerkiksi kirjanpitolain ja kuluttajalain vaatimuksia.
  • Jos et anna meille henkilötietojasi, meillä ei ole mahdollisuutta noudattaa kanssasi tehtyjä sopimuksia tai sinua koskevia sitoumuksia.

LAKIPERUSTA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYLLE

Minun Reballs.fi-asiakastilin henkilötietojen käsittely oikeutetaan sillä, että Reballs voi noudattaa sopimusta. Sopimukseen kuuluvat sekä itse osto että jäsenehdot, jotka antavat osapuolille sekä oikeuksia että velvollisuuksia. 

Yksittäistä ostoa koskevia henkilötietoja voidaan käsitellä lyhyen ajan sisällä Minun Reballs.fi -jäsenyydestä eroamisen jälkeen intressien vertailun perusteella.

Vaatimusten, kuten kirjanpitolain, arvonlisäverolain ja kuluttajalain vaatimuksien täyttämistä varten käsiteltävien henkilötietojen käsittelyn lakiperustana on oikeudellisten velvoitteiden täyttäminen.

SUORAMARKKINOINTI JA PROFILOINTI

Suoramarkkinointi
Reballs käsittelee henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Tietojasi voidaan käyttää suoramarkkinointiin, uutiskirjeen lähettämiseen, asiakastutkimusten toteuttamiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin; tietoja voidaan käyttää postin, sähköpostin ja tekstiviestien lähettämiseen, kunnes irtisanot jäsentilisi tai peruutat suostumuksesi. Voit milloin tahansa määrittää asetuksistasi Reballs.fi-sivustolla tai asiakaspalvelumme kautta, mitä viestintäkanavia toivot Reballs.fi käyttävän yhteydenpitoa varten kanssasi.

Profilointi
Reballs käsittelee henkilötietojasi voidakseen analysoida ostohistoriaasi, ostokäyttäytymistäsi ja Reballs.fi-sivustoa koskevaa verkkokäyttäytymistäsi. Siten saamme lisää tietoa sinusta asiakkaana sekä asiakkaistamme yleisesti ja voimme kohdentaa tarjouksiamme paremmin (profilointi). Voimme samaa tarkoitusta varten käsitellä myös meille mahdollisesti luovuttamiasi toiveita tai mieltymyksiä, kuten tietoa siitä, että olet kiinnostunut tietystä tuotekategoriasta. Teemme sen analysoimalla, mitä olet aiemmin ostanut ja mitä tuotteita katsellut tai siirtänyt ostoskoriisi Reballs.fi-sivustolla. Kohdennamme viestintäämme sinulle näihin tietoihin perustuen. Hyväksymällä tietosuojaselosteen annat suostumuksesi myös henkilötietojesi perusteella tehtävään profilointiin.

KETKÄ VOIVAT SAADA PÄÄSYN HENKILÖTIETOIHINI?

Henkilötietojasi ei luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille mainontatarkoituksiin. Henkilötietojasi voidaan kuitenkin luovuttaa kolmansille osapuolille (henkilötietojen käsittelijälle), jos sitä edellytetään palvelujen tuottamiseksi sinulle. Tällaisia kolmansia osapuolia ovat esimerkiksi palveluntarjoajat, jotka tarvitsevat henkilötietojasi tilattujen tuotteiden toimittamiseksi ja tarjouksien jakelua varten. Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille myös tietojen päivittämistä varten ja pyytääksemme tietoja väestörekisteristä.

Luovutamme henkilötietojasi seuraaville tahoille:

    • IT-järjestelmän kehitys- ja tukitoimintojen palveluntarjoajat. Nämä yhtiöt toteuttavat palveluja, teknisiä ratkaisuja ja alustoja Reballs.fi -asiakasohjelmalle.
    • Osoitetietopalvelujen tarjoajat. Reballs käyttää akkreditoitua palveluntarjottajaa osoitetietojesi automaattiseen hakemiseen ja päivittämiseen väestörekisteristä.
    • Maksuja käsittelevät yhteistyökumppanit. Takaamme Reballs asiakkaille turvallisen maksamisen käyttämällä maksuja käsitteleviä palveluntarjoajia.
    • Lähetämme niille ainoastaan tähän tarkoitukseen tarvittavat tiedot.

Tarjoukset, joita saat Minun Reballs.fi -jäsenenä, ovat aina Reballsin lähettämiä ja täydellisesti meidän

    • Emme luovuta Minun Reballs.fi -asiakkaiden henkilötietoja muille yhteistyökumppaneille tai organisaatioillehallinnoitavissamme.

MITEN SUOJAAMME HENKILÖTIETOJASI?

Reballs.fi toteuttaa lain vaatimat tekniset ja hallinnolliset turvatoimenpiteet taatakseen, ettei henkilötietojasi peukaloida, ettei niitä hukata tai hävitetä tai ettei niihin päästä luvattomasti käsiksi. Turvatoimenpiteemme muuttuvat jatkuvasti teknisen kehityksen myötä.

MISSÄ HENKILÖTIETOJASI SÄILYTETÄÄN?

Reballs säilyttää kaikkia EU:n ja ETA:n sisällä kerättäviä henkilötietojasi. Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille paitsi tilanteissa, joissa sitä vaaditaan laillisen velvoitteen tai sinua kohtaan voimassa olevan sitoumuksemme täyttämiseksi. Lue lisää kappaleesta ”Ketkä voivat saada pääsyn henkilötietoihini”.

MITEN PITKÄÄN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Antaessasi henkilötietojasi Reballs annat samalla suostumuksesi siihen, että Reballs rekisteröi ja säilyttää ostosi sekä käsittelee annettuja tietoja yllä mainittuihin tarkoituksiin.

Emme koskaan säilytä henkilötietojasi pidempään kuin mikä on soveltuvan lain, käytännön tai viranomaispäätöksen mukaan sallittua. Tietoja voidaan säilyttää pidempään esimerkiksi silloin, jos kuluttajalaki tai kirjanpitolaki niin vaatii. Henkilötiedot tallennetaan ja niitä käsitellään Reballsin IT-järjestelmässä. Minun Reballs.fi -jäsenenä henkilötietojasi säilytetään niin kauan, kun olet asiakasohjelmamme jäsen. Ostotietojasi säilytetään kuitenkin vain 60* kuukauden ajan viimeisimmän ostosi jälkeen. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä irtisanoaksesi jäsenyytesi ja pyytää, että poistamme henkilötietosi.

*Säilytämme ostotietojasi 60 kuukauden ajan viimeisimmän ostosi jälkeen, koska tuotteemme ovat harvemmin ostettavia tavaroita, joiden elinkaari on pidempi. Olemme valinneet tämän aikajänteen voidaksemme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua.

SINUN OIKEUTESI

Sinulla on oikeus pyytää pääsy henkilötietoihisi ja saada tietoa muun muassa siitä, mitä henkilötietojasi säilytämme; tietoa näiden henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta; vastaanottajat tai vastaanottajakategoriat, joille henkilötietoja on luovutettu tai tullaan luovuttamaan; sekä arvioitu säilyttämisaika tai henkilötietojen säilyttämisen keston määrittävät kriteerit. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme alla olevan osoitteen kautta ja pyytää saada tietoja postitse tai sähköpostitse. Turvallisuutesi takaamiseksi nämä tiedot lähetetään vain väestörekisterissä olevaan osoitteeseesi tai asiakastietokannassamme olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Jos uskot, että Reballsin käsittelemät henkilötiedot ovat virheellisiä tai että niitä on käsitelty soveltuvan lainsäädännön vastaisesti, sinulla on oikeus vaatia näitä henkilötietoja oikaistaviksi tai poistettaviksi tai kieltää pääsy henkilötietoihisi. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Reballs on joissakin tapauksissa velvollisuus käsitellä henkilötietojasi, vaikka olisit pyytänyt meitä poistamaan ne.

Jos olet Reballs.fi -asiakasohjelman jäsen, voit milloin tahansa peruuttaa tai muuttaa antamiasi suostumuksia tai kieltää tulevan viestinnän ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Jos olet antanut suostumuksesi siihen, että Reballs käsittelee henkilötietojasi, voit milloin tahansa peruuttaa sellaisen suostumuksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai kirjautumalla sisään Minun Reballs.fi -sivulle. Reballsilla on kuitenkin oikeus jatkaa henkilötietojesi käsittelyä tarvittavissa määrin täyttääkseen velvollisuutensa sinua kohtaan sopimusosapuolena.

Jos haluat saada haltuusi meille antamasi henkilötiedot käyttääksesi niitä muualla (tietojen siirrettävyys), ota yhteyttä Reballs.fi.

Jos uskot, että henkilötietojasi on käsitelty soveltuvan lainsäädännön vastaisesti, sinulla on oikeus tehdä kantelu tietosuojavaltuutetulle.

LINKIT MUILLE SIVUILLE

Sivustoilla Reballs.fi voi esiintyä linkkejä ulkoisille verkkosivuille, joihin Reballsilla ei ole määräysvaltaa. Tämä tietosuojaseloste ei kata kyseisiä sivuja.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat siirtää tietojasi, ota yhteyttä osoitteeseen dataskydd@dormy.se. Voit keskustella henkilötietojen käsittelystä myös tietosuojavaltuutetun kanssa, joka on tämän käsittelyn sääntelyviranomainen.
Osoite:


Reballs.fi

Suomi

sales@reballs.fi

Nämä ehdot on määrittänyt Reballs.fi, ja ne ovat voimassa 1.5.2020 alkaen.