Myyntiehdot

Maksutavat

Tällä hetkellä Reballs.fi hyväksyy maksuvälineeksi seuraavat luottokortit PayPalin kautta: Visa, MasterCard jaEurocard. Maksaessasi kortilla tilausvahvistuksen yhteydessä summa varataan korttitililtäsi.Katevaraus ei ole vielä veloitus, vaan summa siirtyy tililtäsi kun tilauksesi on käsitelty. Jostietyn tuotteen tilaus peruutetaan tai emme voi toimittaa sitä, palautamme puuttuvan tuotteensumman tilillesi ja veloitamme vain lähetetyistä tuotteista.

Toimitustavat
Käytämme lähetysten toimittamiseen pääsääntöisesti Postia. Tuotteet lähetetään 2-4 arkipäivän kuluessa. Voit noutaa pakettisi Postin lisäksi monista K-Marketeista tai muista Smart-posti automaateista. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.
Toimituskulut

Postin S Paketti kotimaahan Enintään 11 x 32 x 42 cm 6,90€ (sisältäen pakkauskulut.)

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Emme toimita toistaiseksi tilauksia Ahvenanmaalle. 

14 päivän avoin kauppa

Sinulla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Voit vaihtaa tuotteen toiseen tai pyytää rahasi takaisin. Lähetä viesti osoitteeseen sales@reballs.fi Jotta käsittely sujuisi vaivattomasti, lisää reklamaatioon kuva tuotteesta, arvioitu ostopäivä ja virheen kuvaus.

Palautuksen toimituskulut ovat 6.90€. Summa vähennetään tuotteen arvosta, kun maksamme rahasi takaisin. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja pakattuna alkuperäispakkaukseen. Lappujen tulee olla kiinni vaatteissa. Lähetyksen tulee olla hyvin pakattu. Muista, että olet asiakkaana vastuussa palautuksesta, joten säästä postista saamasi lähetyskuitti. 

Mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä, on sinulla mahdollisuus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Tutustu kuluttajariitalautakunnan valituksen teko –ohjeisiin tästä: http://www.kuluttajariita.fi/