RE:BALLS BASE

Miksi valita mobiilikahvilan materiaaliksi puurakenne? Suomen metsät kasvavat vuodessa yhteensä enemmän kuin niitä hyödynnetään. Puu on aidosti ekologisin vaihtoehto, koska se on ainoa täysin 100% uusiutuva luonnonmateriaali.

Suomi on sijainniltaan yksi maailman parhaista puu kasvualueista. Kasvukausi on sangen lyhyt, ainoastaan 100 päivää vuodessa. Puun kasvu pienestä taimesta täysikasvuiseksi tukkipuuksi kestää noin 60-120 vuotta. Hitaan kasvun myötä syntyy korkealaatuista raaka-ainetta; vähä- ja pienioksaista, suorarunkoista, symmetristä, tiheää ja suorasyistä puuta.

RE:BALLS BASE on puurakenteinen, ulkopuolelta mustalla puupaneelilla viimeistelty, tyylikäs kaksikerroksinen, helposti tapahtumasta toiseen siirrettävä mobiilikahvila.

Loistava tapa tuoda tuote tai tapahtuma suoraan asiakkaan luokse. Yhdellä kuljetuksella 45-jalkainen kuljetusmoduuli muuntuu lähes kolminkertaiseksi tapahtumatilaksi, jossa on yhteensä noin neljän 40-jalkaisen kontin verran tilaa. Se on varustettu ilmastoinnilla, led -valaistuksella ja muilla tekniikkaominaisuuksilla, tarjoten hulppeat 150 neliömetrin tilat asiakkaille festivaaleilla, markkinoilla, messuilla ja tapahtumissa.

Kahvilan alakerta on avointa yhtenäistä tilaa.ä, josta voi tarvittaessa rajata kaksi 9 m² suuruista tilaa. Kahvilan yläkerta on yhtenäistä avointa tilaa. Tarvittaessa yläkerrasta voidaan rajata neljä 9 m² kokoista toimistohuonetta sekä yksi 16 m² neuvotteluhuone kahdeksalle hengelle.

Scroll Up